Tommy Alexander Huskop

Tommy Alexander Huskop

Frisør

Lansering, GHD Eclipse!

Postet av Tommy Alexander Huskop den 1. Mar 2013

Hei hei! 

Jeg var en av de to heldige fra salongen min som fikk lov til å dra på lanseringen av det nye styling jernet til GHD på onsdag. Først fikk vi demonstrert jernet på forskjellig grunnlag (afro, krøller, osv) av GHD sine stylister, hvor de rettet, krøllet, og gjorde helt insane kule ting. Men etter det var det vår tur til å prøve jernet, og jeg må ærlig si at jeg elsket det! 

GHD har brukt 30 millioner kroner på å forske på håret, og utvikle teknologien til Eclipse. De har funnet ut at den perfekte temperaturen for å forme håret er 185 grader. Høyere temperaturer enn dette kan smelte keratinet og proteinene i håret.
Derfor har Eclipse en ny teknologi som heter Tri-zone, som er 3 sensorer i hver plate, 6 tilsammen, som passer på at jernet ikke overstiger eller synker under 185 grader. Tangen fungerer utmerket på alle hårtyper, grovt som tynt. Du trenger kun gå over pasèen din en gang, til og med på en afro! Ulikt mange andre styling jern. Vi lærte også noen nye teknikker som jeg har prøvd ut med salongens nye Eclipse! Vi fikk nemlig et styling jern i goodiebagen! Designet er super lekkert! Du kan holde på tuppen av jernet uten å brenne deg, til og med etter at jernet har vært i bruk i 45 minutter! Eller du kan gjøre som meg, stryke det i ansiktet. 

Dette er virkelig et styling jern verdt å investere i! Jernet blir lansert på mandag, og prisen vil ligge på ca 2900. LØP OG KJØP!Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.