Første stripe og folie kunde

Postet av Camilla den 10. Nov 2015

I dag har jeg hatt min første stripe og folie kunde. Jeg har tidligere aldri gjort folie striper så det var veldig spennende!! Resultatet ble utrolig fint og jevnt. Både kunden og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet!


Her er før og etter bilde!
Ser frem til ny kunde i morgen. Husk å bestille time om du ønsker å friske opp håret før jul!

CAMILLAKunde periode

Postet av Camilla den 5. Nov 2015

Hei!!

Nå starter vi vår kundeperiode. (10 november - 4 desember) Da kan du komme på skolen og freshe deg opp for vinteren. Om du ønsker dette kan du ringe og bestille time her: 23 13 50 90
Vi gjør alle behandlinger til en billigere pris - så bestill en time da vel!!

Håper vi sees.


(Bilde lånt fra pinterest)


CAMILLAHair color INSPO

Postet av Camilla den 5. Nov 2015

✮ℓíηźєу✮:

Tips for Choosing the Right Hair Color for Your Skin Tone:

Strawberry blonde ombre:

∆∆Follow us on instagram∆∆ @dear_blackbird_boutique www.dearblackbirdboutique.com.au:

(Bilder lånt fra Pintrest)


CAMILLAUtplassering - KUTT Grünerløkka

Postet av Camilla den 5. Nov 2015

Da var utplasseringen hos KUTT Grünerløkka straks omme, dessverre...

Jeg har vært utplassert hos KUTT Grünerløkka nå i to uker og det har vært en utrolig spennende reise! Det har vært kjempe lærerikt å kunne se hvordan det er å være i salong. Jeg har vært super heldig som har fått vært utplassert her. Dette var stedet jeg hadde drømt om å kunne få komme til - så en drøm som gikk i oppfyllelse! Det er en fantastisk salong med fantastiske mennesker. Alle de ansatte sprer glede og er super hyggelige. Jeg har lært mange nye ting ved bare å observere, men også det å føle seg som en del av salongen i en liten periode. Det har vært kjempe gøy å kunne få lov til å hjelpe til i salongen med tings som trengte å bli gjort. Det har virkelig vært to veldig lærerike uker.

Så - tusen tusen takk for meg, KUTT! Det har vært utrolig koselig å bli kjent med dere alle sammen :)(Bilde lånt fra Google)


CAMILLAFrustrasjon er normalt

Postet av Camilla den 22. Sep 2015


Det er dager hvor jeg blir så frustrert at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. I går var første dagen med ny klipp, like lengder - økende lengder - gradering. Jeg måtte starte på nytt 6 ganger. Jeg skjønte hva jeg gjorde feil, men fikk det bare ikke til. Da læreren kom for 7 gang og fortalte meg at jeg måtte begynne på nytt (igjen), knakk jeg sammen. Jeg var så frustrert at jeg ikke klarte å holde det inne. Læreren min tok meg med ut av klasserommet slik at jeg fikk slappet litt av og fikk svar på alt jeg lurte på. Plutselig gikk alt opp for meg med utrolig god hjelp fra en super lærer!

Når jeg i dag endelig hadde kommet gjennom klippen min en gang spurte jeg læreren om jeg fikk lov til å gå igjennom klippen en gang til før føn, men da fikk jeg beskjed om at dette ikke var nødvendig. Dette fordi jeg hadde gjort det så utrolig bra, jeg var en av de beste i klassen.

Å få en beskjed som dette fikk meg til å få tårer i øynene. Det å gå fra å føle at man ikke klarer klippen overhodet til å være en av de beste i klassen må være noe av det beste man kan få høre.

Ser frem til en spennende dag med test i morgen! Krysser fingrene for at det går like bra som i dag!


Purple-pixie-hair.jpg


CAMILLAPowered by: Bloc