Attitudeproblem (P3 Remix)

Postet av Stian Lund Hernes den 2. Mai 2016

For to uker siden var jeg så heldig at jeg fikk ta del i teamet bak musikkvideoen til Attitudeproblem (P3 Remix), en musikkvideo som på kort tid har blitt en stor hit! Det var to fantastiske dager på sett, og alt hår i musikkvideoen er gjort av undertegnede.


P3 har valgt å gjøre en feministisk vri på den mye omtalte Karpe Diem låten, og artistene bak er Christine Dancke, Stella Mwangi, Izabell, Bendik, Julie Bergan og Silvana Imam. Med på laget var også regissøren Marie Kristiansen, som tidligere i år vant Spellemannspris for Årets Musikkvideo med Karpe Diem - Hvite Menn som Pusher 50, hvor jeg også var en del av teamet som gjorde hår.

Videoen har fått mye omtale, blant annet i både VG og Dagbladet, så jeg er veldig stolt over å ha fått ta del i dette prosjektet. Ida Østby stod for makeup og Fam Irvoll for styling.



Les mer om vidoen her på P3 sin hjemmeside.



Karpe Diem - Hvite Menn Som Pusher 50

Postet av Stian Lund Hernes den 5. Nov 2015

I høst var jeg med på å gjøre hår til Karpe Diem sin nye musikkvideo "Hvite menn som pusher 50" ft. Emilie Nicolas. Teamleder for dagen var Sigrid, Adam og Eva Grensen, og med på teamet var også Fariba, Adam og Eva Sandvika.



Videoen er hentet fra VG



Oslo Runway - Johnny Love

Postet av Stian Lund Hernes den 31. Aug 2015

Oslo Runway ble i år holdt i Kulturkirken Jacob, tirsdag den 11. august, og jeg var så heldig at jeg fikk være med på å gjøre hår for Johnny Love visningen. Lars Eriksen Eitran (Adam og Eva Nedre Slottsgate avd. Steen & Strøm) var teamleder og sammen med mange dyktige kolleger fra Adam og Eva ble dette en fantastisk morsom dag. Her er noen bilder fra visningen.

















Bildene er hentet fra fashionistainoslo.com



James Lazar Braathen

Postet av Stian Lund Hernes den 31. Aug 2015

Torsdag den 6. august hadde jeg gleden av å få være en del av et team fra Adam og Eva som gjorde hår på James Lazar Braathen sin visning i Østbanehallen i Oslo. Under ledelse av Lars Eriksen Eitran (Adam og Eva Nedre Slottsgate avd. Steen & Strøm) var dette en utrolig morsom og lærerik opplevelse. Her er noen bilder fra showet!



Photo: Andreas Lange



































Bildene er hente fra fashionistainoslo.com



Hide And Seek AW 15/16

Postet av Stian Lund Hernes den 28. Jul 2015

I våres hadde jeg muligheten til å delta som hårstylist på en photoshoot for min gode venninne Line Gilhuus sin avgangs kolleksjon ved ESMOD OSLO. Det var et veldig spennende prosjekt og vi var ute på Nasjonalmuseet for Arkitektur og tok bildene. Her er resultatet!



© 2015 Photo: Thomas Brun


© 2015 Photo: Thomas Brun


© 2015 Photo: Thomas Brun


© 2015 Photo: Thomas Brun


© 2015 Photo: Thomas Brun


© 2015 Photo: Thomas Brun


© 2015 Photo: Thomas Brun


© 2015 Photo: Thomas Brun



Design / Line Gilhuus
Model / Christine Thollefsen (Starlet by Ravensborg model management)
Photography / Thomas Brun
Mua / Siri Martinussen
Hair / Stian Lund Hernes (Adam og Eva Strøget)
Assistant / Johanna Holm