Hjertelig velkommen til Julie og Vanja! ♥

Postet av Adam og Eva Paléet den 25. Jan 2017

Vi har gleden av å ønske to nye lærlinger velkommen i teamet, Julie og Vanja! De har begge vært på utplassering hos oss, og fullført Adam og Eva skolen. De begynner som Junior 1 hos oss i februar, og vi gleder oss veldig!


Julie♥


Hvem er du?

Jeg er Julie Eliassen, en 21 år gammel jente fra Kragerø.

Hva fikk deg til å bli interessert i frisørfaget?

Jeg hadde tenkt på at jeg ville bli frisør i flere år. Jeg hadde en venninne som gikk på Adam og Eva skolen, og anbefalte det veldig. Det inspirerte meg til å søke, noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde.

Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg henter inspirasjon fra mennesker rundt meg, instagram og pintrest.


Vanja


Hvem er du?

Jeg er en 18 år gammel jente som kommer fra et lite sted i Lofoten, men flyttet til Oslo for å gå Adam og Eva skolen høsten 2016.

Hva fikk deg til å bli interessert i frisørfaget?

Jeg var aldri helt sikker på at det var frisør jeg ville bli da jeg søkte Adam og Eva skolen , men jeg har alltid hatt interesse for mote og skjønnhet og vært glad i å jobbe med mennesker. Så jeg tok sjansen og jeg skjønte kjapt at det ikke var noen tvil om det var dette jeg ville jobbe med.

Hvor henter du inspirasjon fra?

Jeg blir veldig inspirert av sosiale medier,spesielt instagram og pintrest. Ellers blir jeg veldig inspirert av mennesker ute på gaten og alle de flinke kollegene mine.



Julie og Vanja er Junior 1 , og tar 270,- for klipp og 50% på alle fargebehandlinger.

Ring oss på 22428855 for å booke time!


// Team Paleet







Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.